Amazon livrează un update important pentru Kindle

Amazon-Kindle-2

Cine deține de multă vreme un dispozitiv Kindle, ar trebui să îl actualizeze rapid. Până pe data de 22 martie Amazon pune la dispoziție o actualizare critică. După această dată dispozitivele ar putea pierde teporar semnalul de la rețea.

Amazon livrează o actualizare critică pentru cititorul său de cărți electronice, Kindle. În special deținătorii de Kindle care îl au de multă vreme și nu îl folosesc regulat ar trebui să fie atenți. Cine nu instalează actualizarea până la data de 22 martie nu va mai putea folosi anumite funcții după această dată.

Prin lumea cărților electronice, cititorul Amazon de la Kindle este extrem de popular. Numeroși utilizatori, care au cumpărat dispozitivul până în anul 2012 sunt în prezent îndemnați de Amazon să efectueze o actualizare critică. Cine nu face acest lucru până pe data de 22 martie, nu va mai putea să conecteze dispozitivul la internet.

Pe o pagină de suport Amazon avertizează clienții săi că cine nu va avea versiunea actuală de software nu va mai fi capabil să descarce cărți Kindle de pe cloud și nu va mai putea accesa Kindle-Shop sau alte servicii similare de pe dispozitiv.

După data limită actualizarea se va putea efectua doar manual, pentru că funcția de actualizare automată are nevoie de acces la internet. Afectate sunt doar dispozitivele mai vechi: Kindle din a doua generație (2009) până la a cincea generație (2012), Kindle din generația DX 2 (2009), Kindle Keyboard din generația a treia (2010), Kindle Touch din a patra generație, precum și Kindle Paperweight din a cincea generație (2012). Dispozitivele mai recente nu au nevoie de update.

http://www.n-tv.de/technik/Amazon-verteilt-wichtiges-Kindle-Update-article17279176.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 35