Amazon Prime va costa mai mult

63516764

Clienții fideli Amazon vor trebui să scoată pe viitor mai mulți bani din buzunar: serviciul Prime va fi semnificativ mai scump. Gigantul american al comerțului online anunță noi condiții pentru clienții noi și vechi.

Prețul pentru un abonament la serviciul “Prime” al concernului american Amazon crește în Germania cel puțin cu 30% de la 49 la 69 euro pe an. Majorarea este valabilă pentru clienții noi care se vor înscrie de la 1 februarie anul viitor și pentru clienții actuali care vor alege să își prelungească abonamentul începând cu 1 iulie 2017, după cum anunță compania. În afară de asta va exista pe viitor posibilitatea de abonare la Prime cu 8,99 euro lunar.

Serviciul Prime este pentru Amazon un element important al fidelizării clienților. În abonament există, printre altele, opțiuni de livrare gratuită și rapidă, pentru unele regiuni chiar livrare în aceeași zi, precum și acces la filme, emisiuni TV sau muzică.

Serviciul Prime este în centrul strategiei Amazon: prin difuzorul conectat la rețea numit Echo precum și prin butoanele de comandă pentru articole individuale de marcă Amazon vrea să îi stimuleze pe clienții Prime să comande mărfuri de toate tipurile de pe site și astfel să își promoveze vânzările.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Amazon-Prime-kostet-bald-mehr-article19030811.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 39