Amazon se orientează spre articole artizanale

imago64872062h

Produsele prelucrate manual sunt iubite de clienți, dar pe internet ele au o prezență destul de limitată. Acest lucru se poate schimba cu ajutorul gigantului Amazon, care dorește să deschidă un canal de vânzare pentru meșterii populari. În SUA acest model de afacere este deja un succes enorm.

Piese unicat lucrate manual pentru un public de milioane – acest model de afaceri este deja cunoscut cumpărătorilor din Germania prin intermediul unor platforme precum Dawanda sau concurentul american Etsy. Acum se implică și cei de la Amazon și după SUA vor să aducă și către Europa canalul de vânzări de produse artizanale. Acest lucru poate aduce venituri suplimentare. Produsele căutate de clienți includ poșete și genți din piele, bijuterii unicat, așternuturi pentru copii cusute de mână. Amazon va vinde în Germania astfel de produse utilizând o pagină complet nouă.

În noul magazin ei vor fi întâmpinați cu fotografii mari pentru mărfurile ofertate, un profil complet și detaliat al meșterului și modalități de a-l contacta direct. Aici nu va fi vorba despre livrări imediate, în aceeași zi în care a fost plasată comanda, cum ne-am obișnuit în comerțul online, spune Markus Schöberl, care răspunde de afacerile germane de la Amazon de pe platforma Marketplace. Clienții au astfel posibilitatea să sprijine prin achizițiile lor munca unor meșteri populari locali și să descopere istoria din spatele produselor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Amazon-setzt-neuerdings-auf-Handgemachtes-article18699331.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =