Amazon și propriile stații de împachetare

RTX1ZWN3

S-ar putea ca Deutsche Post să aibe curând parte de concurență pe latura afacerii sale de bază. Conform raportului unui ziar, concernul american Amazon lucrează în prezent la introducerea pe piață a unei noi oferte. Experții din industrie consideră că un astfel de efort este cel puțin plauzibil.

Comerciantul online Amazon vrea, potrivit raportului unui ziar, să construiască în Germania proprile sale stații de împachetare, în care clienții să își poată ridica comenzile și chiar să le returneze. Asta reiese dintr-un anunț pentru căutare de forță de muncă, raportează Süddeutsche Zeitung. Însă Amazon nu a dorit să confirme aceste informații.

În raport este vorba despre un anunță în care sediul central al Amazon Germania, localizat la München, caută manager pentru proiectul “Amazon Lockers” pentru locații precum München, Paris sau Luxembourg. “Amazon Lockers” reprezintă o nouă soluție interesantă de livrare, se mai spune în anunț. Însă compania nu neagă direct informațiile. Amazon lucrează în mod continuu la dezvoltarea de noi servicii pentru clienți, se mai spune în declarație. Însă compania nu a făcut nici un fel de anunț față de “Amazon Lockers” din Germania.

Posibilitatea ca Amazon să dezvolte proprile stații de împachetare în Germania este considerată de cunoscătorii din industrie ca fiind una plauzibilă. Un serviciu corespunzător de la Amazon există deja în mai multe orașe americane, cum ar fi new York, Seattle sau Chicago, chiar și în Marea Britanie, spre exemplu la Londra. Cele fix 300 de stații de împachetare (numărate la finalul lunii mai 2015) sunt dispuse în locații publice, în centre de cumpărături sau supermarketuri, în drogherii sau chiar și biblioteci.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Plant-Amazon-eigene-Packstationen-article17037731.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =