Amazon vinde noi stick-uri Fire TV

Fire TV Stick, vedeta serviciului de streaming Amazon, va putea fi acum achiziționată într-o nouă versiune. Este mai puternic și cine dorește poate chiar să comunice cu asistenta Alexa.

Amazon aduce noul Fire TV Stick și în Germania. Șansele sunt mari ca și această nouă versiune de streaming să aibe parte de un mare succes în vânzări. Deși coostă doar 40 de euro, el oferă aproape orice au în dotare și frații mai mari, chiar puțin mai mult. La noile versiuni ale micului dispozitiv de streaming controlul de la distanță poate fi efectuat și cu ajutorul unui microfon. Prin intermediul său nu doar că se poate căuta conținut și aplicații, ci se poate utiliza și asistentul vocal al celor de la Amazon, Alexa.

Alexa este capabilă să răspundă la întrebări, comunicare se face cu ajutorul ecranului de la televizor. Informațiile sunt livrate direct de Amazon, iar asistentul nu le cunoaște și nu le stochează local. Se poate cere prin comandă vocală prognoza meteo, spre exemplu, sau programul viitoarelor meciuri ale echipei preferate. Amazon oferă însă și alte servicii precum închirierea de taxi și livrare de buchete de flori. Astfel că din punct de vedere tehnic este posibilă plasarea unei comenzi pentru pizza și afișarea în timp real a informațiilor legate de livrare.

Interesante ar putea fi pentru utilizatori și serviciile Alexa pentru administrarea de dispozitive legate în rețea, numărul de termostate compatibile sau prize, lămpi, sau sisteme este în continuă creștere. Dacă televizorul este legat la un sistem de sonorizare, atunci Alexa poate să redea muzică din propria librărie sau din serviciile la care există abonament.

http://www.n-tv.de/technik/Amazon-verkauft-neuen-Fire-TV-Stick-article19712786.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 + = 77