Amazon vrea să deschidă magazine de alimente

ab-sofort-nicht-mehr-beliefert

Un serviciu de livrare alimente există deja sub cupola Amazon. Acum gigantul online vrea să deschidă și magazine locale, iar concernul are mai multe planuri pentru această viitoare afacere.

Cel mai mare comerciant online, Amazon, vrea să își creeze pe viitor o prezență tot mai puternică în afacerile offline, spun rapoarte din presă. Gigantul comercial din Seattle planifică deschiderea de mici magazine pentru alimente, scris Wall Street Journal.

Concernul pregătește deja introducerea de stații drive-in, la care clienții cu automobile să poată să își ridice livrările de alimente precomandate. În acest scop Amazon dezvoltă o tehnologie care să poată detecta numerele de înmatriculare ale mașinilor pentru a reduce timpii de așteptare. Compania nu a dorit să ofere informații pe marginea acestui subiect.

Potrivit raportului planul denumit intern ca “Project Como” va fi parte din proiectul Amazon Fresh, disponibil până acum doar în America sau Londra. Este vorba de asemenea despre o opțiune suplimentară care va costa 15 dolari pe lună pentru abonații Prime. Serviciul Amazon Prime, opțiunile gratuite de livrare și accesul la servicii de streaming costă în total în America 99 de dolari pe an.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/amazon-plant-eigene-lebensmittel-maerkte-14476876.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 29