Amazon vrea să livreze prin persoane fizice

wer-viel-platz-im-auto-hat

Amazon vrea să livreze prin persoane fizice

Pe drumul către job fiecare dintre noi ar putea livra câteva colete și astfel să obțină un venit suplimentar. Conform unui raport media, Amazon dezvoltă o aplicație pentru a-și reduce costurile de livrare prin implicarea persoanelor fizice. Serviciul de transport Uber are o idee similară.

Comerciantul online Amazon vrea ca pe viitor să implice persoanele fizice în livrarea de colete, pentru a reduce costurile de livrare ce se află într-o continuă creștere. Potrivit unui raport al ziarului Wall Street Journal concernul lucrează la o aplicație care să coordoneze astfel de servicii, după cum a raportat marți ziarul, citând persoane apropiate.

Astfel, persoanele fizice care activează pe post de poștași ar putea livra colete din partea Amazon pe drumul lor către job sau alte activități. Scopul este ca la o parte din livrări să se renunțe la serviciile comerciale.

Potrivit ziarului este încă neclar când această ofertă, prezentată sub numele de “On my way”, va fi lansată. Anul trecut costurile de livrare de la Amazon au crescut cu aproape o treime și astfel au crescut într-un ritm mai rapid decât vânzările. Concernul american nu a fost de găsit pentru a da declarații pe marginea acestui subiect.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/maechtige-internetriesen/amazon-will-privatpersonen-zu-lieferanten-machen-13651031.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 34 =