Ambasadorul Sloveniei a vizitat Primaria Oradea

vizita-oficiala-a-ambasadorului-sloveniei

Aflati in vizita la Oradea, joi 24 noiembrie 2016 Ambasadorul Republicii Slovenia, Excelența Sa Mihael Zupancic și consulul onorific al Consulatului Republicii Slovenia, dna Lucia Nora Morariu, au facut o vizita si Primariei Oradea, unde au fost primiti de city managerul Dacian Palladi.

Subiectele discutiei s-au axat pe oportunitățile de investiții, despre dezvoltarea mediului economic și social din cele două state. În cadrul vizitei s-a discutat și despre funcționarea Consiliului Local și a Primăriei Oradea, precum și despre oportunitățile turistice ale municipiului.

“Membrii delegației s-au arătat încântați de felul în care Primăria Oradea gestionează raporturile cu cetățenii, de serviciile oferite de către administrația locală locuitorilor prin centrul de informare din sala ghișeelor (piramidă), dar și de dezvoltarea urbană pe care a cunoscut-o orașul în ultimii ani, precum și de ofertele variate pentru turiști.

Cei doi oficiali au promis că vor reveni în Oradea și în calitate de turiști”, a menționat Dacian Palladi, citat intr-un comunicat la Primariei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 20