AMENDA GM

  • A group of Chevrolet Camaro cars for sale is pictured at a car dealership in Los Angeles, CaliforniaGeneral Motors trebuie să plătească amenda 

În scandalul rechemărilor o agenție a US General Motors a fost condamnată la o amendă. GM are parte de întrebări cu privire la problema aprinderii, de ce grupul ar fi ascuns problema timp de 10 ani, chiar dacă cel puțin 13 oameni au fost uciși.

 

US Transportation Security Administration a impus o amendă producătorului de automobile. Deoarece grupul nu a răspuns în timp util întrebărilor despre sistemul de aprindere defect, acesta trebuie să plătească acum 7000 de dolari penalizare pentru fiecare zi de întârziere, a anunțat NHTSA. GM a avut timp ca până la 3 aprilie anul acesta să răspundă la cel puțin o treime din cele 107 întrebări cu privire la recenta rechemare de automobile. Dar nu a venit nici un răspuns, prin urmare amenzile se aplică începând cu această dată.

 

NHTSA a investigat în special de ce GM a așteptat mai mult de 10 ani pentru a retrage toate cele 2,6 milioane de autovehicule care au probleme cu sistemul de aprindere. Defectul este presupus a fi condus la cel puțin 13 decese pe parcursul acestei perioade. Congresul SUA investighează cazul. Șeful GM, Mary Barra a cerut oficial scuze rudelor persoanelor afectate, pentru că compania ar fi știut de problemă încă din anul 2001. Se pare că înlocuirea sistemului de aprindere ar fi fost considerată prea scumpă de către GM.

 

GM a declarat că societatea a cooperat deplin cu autoritățile. Acest lucru a fost efectuat prin prezentarea a peste 21.000 de documente în care au fost incluse aproximativ 271.000 de pagini. Prin urmare, ar trebui să existe mai multe răspunsuri, odată ce acestea au fost făcute disponibile. Scopul este de a oferi informații în mod corect și rapid. Consilierul General al NHTSA, Kevin Vincent a declarat că ancheta internă GM nu reprezintă un motiv pentru ignorarea cerințelor din partea autorităților.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/General-Motors-muss-Bussgeld-zahlen-article12624191.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =