AMENDA, MUZEUL, ….

Cetatea-din-Oradea

Pe scurt, ca sa nu mai pierdeti vremea citind in alte parti, aveti mai jos doar ce conteaza

In ciuda celor spuse, amenda CET exista

Cea mai mare amenda din istoria orasului este reala. Saptamana trecuta, primarul Ilie Bolojan a spulberat zvonurile cum ca CET-ul ar fi primit o amenda de 33 de milioane de euro:” Nu există o asemenea amendă!”, a anunţat acesta în urma întâlnirii de la Bucuresti cu Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice,Attila Korodi. In tot acest timp in care edilii se zbateau sa distruga “zvonurile”, la Ministerul Mediului se pregateau actiunile necesare pentru ca amenda vestita sa devina reala. Astfel vineri a fost trimisa de la Bucuresti notificarea privind amenda, marti in jurul pranzului, aceasta a ajuns la Oradea.

Mutarea muzeului, supusa din nou la vot

Respins,la un vot diferenta, in cadrul intrunirii consilierilor locali de saptamana trecuta, proiectul pentru relocarea Muzeului Tarii Crisurilor  in Cetate, va fi repus la vot vineri. Conform legii, daca un proiect de hotarare  este  respins de doua ori, nu va mai putea fi readus in discutie adunarii pana peste sase luni, astfel votul de vineri va fi unul decisiv.

                     Oradea se mareste

Primarul Ilie Bolojan, continua proiectul de extindere a Oradiei, astfel ca in cursul saptamanei trecute, a trimis primariilor din Paleu, Biharia,  Santandrei si Nojorid, o scrisoare prin care vrea sa stie daca sunt de acord  ca localitatile stapanite de ei sa se unifice  cu  Oradea. Daca acestia vor fi de acord, extinderea municipiului se va face pana in 2024. Prima care se va alipi Oradiei va fi localiatea Santandrei, intrucat primarul acesteia, Lucian Popus, s-a declarat in favoarea proiectului, urmand ca in noiembrie , cu ocazia alegerilor, sa se consulte si cu locuitorii comunei.Intentiile proiectului sunt  de extindere o municipiului la nivel de metropola, astfel domeniul urbanistic, economic si turistic sa poata fi dezvoltat si imbunatatit.

——————————————————————————————————————————————————————————–regular_smile……..treaba asta cu zona metropolitana se aseamana cu un mariaj mai perfect sau nu…..

– Nu am cu cine sa ma casatoresc! Fiecarei fete pe care am prezentat-o mamei ii gasea cate un defect…

– De ce nu gasesti una care sa semene leit cu mama ta?

– Buna idee! Am sa incerc. Dupa doua luni: – Pana la urma ai gasit o astfel de fata?

– Am gasit una care semana perfect cu ea!

– Si te-ai casatorit cu ea?

– Da de unde? Acum se impotriveste tata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 33