AMENZI IN PROMOTII

Nu e un joc de cuvinte,ci pur si simplu o constatare a  ANPC,care la inceputul lui 2013,a aplicat amenzi in valoare de 1,2 milioane lei,in toata tara, printre care si in judetul nostru.Au fost controlati aproape 1.000 de agenti economici,cele mai multe abateri fiind gasite la reducerile promovate, atit la produse alimentare cit si nealimentare.
Bihor-ul a “excelat” la vinzarile de soldare,unde amenzile s-au aplicat la mai mult de 16 operatori comerciali locali si nationali,alaturi de nereguli referitoare la modul de stabilire al preturilor si de publicitate a acestora.
Din expierentele traite prin EUROPA,am constatat ca rigoarea reducerilor, ca perioada, e lege,nu poti face oferte chiar cind doresti tu, ci musai trebe sa fii in rind cu lumea,buna si corecta,desigur.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————–
PS.:)

Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic, strabunic.
I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia, toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.
Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma simteam bine, foarte multi prieteni si un cont mare in banca.
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa cand o sa fiu pe patul de moarte.
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei care mai de care mai frumoase am stat acasa si m-am uitat la seriale cu sotia.
Masinile le-am folosit doar ca sa duc si sa aduc copiii de la scoala, sa merg la cumparaturi sau cel mult sa mergem in concediu.
Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre, pe hainele si placerile voastre.
Zilele frumoase si libertatea mea…le-a luat vantul!
Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate ?
-Ce, dragul noastru tata? il intreaba cu totii curiosi.
-Nu mi-e sete !!!
———————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 21