American Express reduce 4.000 de locuri de muncă

american-express-cards

American Express reduce mai mult de 4.000 de locuri de muncă

Actiunile companiei globală de servicii financiare American Express a scazut pe 21 ianuarie, în urma anunţului că va reduce peste 4.000 de locuri de muncă pe parcursul anului, și a raportat cheltuieli trimestriale mai mari și dispoziţii de credite neperformante.

Stocul firmei a scăzut cu 1,92%, în comerț după orele de program de la New York, după ce a declarat că reducerile de locuri de muncă vor avea loc în SUA și în străinătate, precum și că aceste concedieri planificate au contribuit la 313 milioane de dolari taxă de restructurare înainte de impozitare obţinută în al patrulea trimestru al 2014. Patru mii de locuri de muncă vor constitui circa 6% din forța de muncă, dar directorul financiar Jeff Campbell a declarat ca reducerile vor fi compensate parțial prin crearea unor noi locuri de muncă, a raportat Reuters.

Cel mai mare emitent de carduri de credit din lume, a anunţat o creştere a cheltuielilor cu 3,5% la 3,6 miliarde de dolari în al patrulea trimestru din 2014, determinată în principal de costurile de marketing și a salariilor.

http://www.ibtimes.co.uk/american-express-slash-more-4000-jobs-1484579

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 21