Ana Ivanovic se retrage din tenis

img_0391

Fanii tenisului au iubit-o pe eleganta Ana Ivanovic, chiar și dacă ea nu a mai avut parte de același succes de la câștigarea French Open în anul 2008. Acum că, cariera ei sportivă este la final, soția lui Bastian Schweinsteiger vrea să se orienteze către noi orizonturi.

Ana Ivanovic se desparte de tenis, fără nostalgie și în mod clar fără regrete. Fosta ocupanta a primei poziții în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume a declarat că există multe motive de sărbătoare. Ea este soția jucătorului german de fotbal, Bastian Schweinsteiger, iar anunțul retragerii a fost făcut într-o dispoziție fericită prin intermediul unui mesaj de două minute postat pe pagina ei de Facebook în fața a numeroși fani.

Accidentările au forțat-o să își încheie rapid sezonul, deja din luna septembrie, nivelul fizic necesar pentru înalta performanță nu îl va mai putea atinge niciodată, spune sportiva. Decizia a fost dificilă, a declarat Ivanovic cu câteva zile înainte de deschiderea noului sezon. Dar ea pare să nu aibe regrete, spunând că și-a trăit visele și speră că poate să îi ajute acum și pe alții să facă la fel.

Sârboaica dorește să devină numaidecât ambasadoare pentru sport și viață sănătoasă, să se angajeze în sprijinirea fundației Unicef, dar și din punct de vedere comercial în domeniile frumuseții și a modei.

http://www.n-tv.de/sport/Ana-Ivanovic-hoert-mit-dem-Tennis-auf-article19429316.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 8 =