ANABI urmează să organizeze licitație publică pentru a vinde o aeronavă CESSNA și 237 de autoturisme

O aeronavă CESSNA, 237 de autoturisme și patru autovehicule tip ATV se află în procedura de evaluare în cadrul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) și urmează să fie valorificate printr-o primă licitație publică organizată de instituție, anunță ANABI printr-un comunicat de presă transmis joi IVOLINE.

“În prima jumătate a anului 2017, Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a fost sesizată cu solicitări privind valorificarea următoarelor bunuri mobile: o aeronavă CESSNA, 237 de autoturisme, patru autovehicule tip ATV, autoutilitară IVECO MAGIRUS (autotractor), cisternă semiremorcă, produse electronice și electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, 24,17 mc de material lemnos, 40 de containere cu role de tablă și 43,13 tone minereu de mangan”, precizează ANABI.

Potrivit sursei citate, toate aceste bunuri se află în procedurile legale de evaluare, urmând organizarea licitațiilor publice.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe portalul anabi.just.ro (secțiunea licitații publice), prin e-mail — licitații.anabi@just.ro și pe adresa de Facebook a agenției — https://www.facebook.com/ANABIMJ/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 68