ANAF propune prelungirea cu doua zile a termenului pentru depunerea declaratiilor fiscale

ANAF

Printr-un comunicat de presa transmis in urma cu cateva zile, Agentia Nationala de Administrare Fsicala (ANAF) a anuntat ca va inanta un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru a prelungi termenul de depunere a declaratiilor fiscale pana pe 27 ianuarie 2017.

Declaratiie ar fi trebuit sa fie depuse pana la data de 25 ianuarie 2017, insa în condițiile în care acesta este precedat de patru zile nelucrătoare, acest termen ar trebui prelungit. Astfel, decizia ar urma să fie luată de Guvern, prin ordonanță de urgență, chiar miercuri.

,,ANAF a înaintat proiectul de Ordonanță de Urgență privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finanțelor Publice, în vederea inițierii procedurii de avizare și a includerii pe Agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie 2017,” se arata in comunicatul transmis de ANAF.

Cele patru zile nelucrătoare sunt două de weekend (21 și 22 ianuarie 2017), o zi liberă pentru bugetari (23 ianuarie 2017) și o zi liberă legală pentru toți salariații (24 ianuarie 2017).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 9