ANCHETA COMPLEXA LA LOTERIA GERMANA

Sechs Länder starten Eurojackpot

Directorii loteriei, afaceri cu bancherii
Managerii Societății Westlotto au favorizat prieteni bancheri în câștigarea loteriei, activitate ce s-a desfășurat de o perioadă mult mai lungp de timp decât s-a crezut anterior. Conform ziarului Spiegel, informațiile includ relații de afaceri ilegale de zeci de ani.

Scandalul din jurul WestLotto și banca Merck Finck & Co se extinde. În plus, față de consultantul de câștiguri Bernd Willers, de care Westlotto s-a despărțit recent și proaspătul venit Heinz Walter Tebrügge, director al Merck Finck, au mai participat în această schemă a câștigurilor și șeful Merck Finck Manfred Wermers împreună cu vechiul conducător de departament de la WestLotto, Rainer Riering.

Aceștia au urmat aparent o practică comună timp de zeci de ani pentru a împinge în față câștigători la WestLotto de la o anumită bancă din regiune. Acest lucru se extinde înapoi până în anul 2022, când WestLotto era o filială a acum ponositei Landesbank WestLB. Un fost angajat al WestLB vorbește încă de pe atunci despre câștigători preferențiali ai loteriei.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/lotto-manager-kungelten-schon-seit-jahren-mit-bankern-a-975307.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 53 =