Android O sosește odată cu eclipsa de soare

Noua versiune de Android este gata de lucru. Ziua în care s-a văzut eclipsa în SUA a fost folosită de Google pentru a prezenta Android 8, versiunea cu un “O” ca logo.

Actuala versiune a sistemului de operare de la Google pentru smartphone-uri se numește Nougat și poartă versiunea 7. Acest lucru este cunoscut de mulți utilizatori de smartphone, care se preocupă puțin de ceea ce este în interiorul telefonului lor. Versiunea Nougat poate fi însă utilizată doar de foarte puțini din cei două miliarde de utilizatori Android din lume, circa 13,5%. Cele mai răspândite versiuni sunt Marshmallow (32,3%) și Lollipop (29,2%).

În timp ce mulți utilizatori așteaptă de multă vreme și poate chiar în zadar o actualizare, Google pregătește următoarea versiune – a opta – ce a fost prezentată pe data de 21 august. Autor pe portalul Android Police, David Ruddock, a raportat pe Twitter ca smartphone-urile Google Pixel vor primi update-ul pe data de 21 august.

Acesta a mai precizat că prezentarea va fi un adevărat spectacol, ceea ce s-a și întâmplat. În cazul Nougat utilizatorii au putut să voteze denumirea următoarei versiuni de Android. De data aceasta nu a fost cazul. Un candidat important este “Oreo”. Ar putea fi folosit “KitKat” încă o dată, marcă ce aparține de Nestlé, iar Oreo este o marcă Mondelēz.

http://www.n-tv.de/technik/Android-O-kommt-zur-Sonnenfinsternis-article19982405.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =