ANULARE IMENSA DE COMANDA

2-format43

Comenzi de avioane, anulate
Regres destul de grav pentru Airbus. Emirates Airline a anulat o comandă de 70 de aeronave wide-body, modelul A350. Nu mai vrea să cumpere nici măcar un aparat de zbor.

Vești proaste pentru producătorul de aeronave Airbus. Compania aeriană arabă Emirates a anulat întreaga ei comandă pentru aeronavele A350 pentru distanțe lungi. Compania aeriană nu mai vrea să preia nici unul dintre cele 70 de aeronave comandate, a anunțat miercuri în Toulouse. Motivul invocat a fost pur și simplu schimbarea deciziei privind lărgirea flotei de aeronave. Iar șeful Emirates, Tim Clark a fost mult timp considerat un critic al exact aceluiași model de aeronavă.

Conform listei de prețuri, contractul avea o valoare importantă de 21,6 miliarde de dolari, echivalentul a 16 miliarde de euro. Modelul A350 este considerat produs de prestigiu a producătorului european de aeronave. Aeronava își va găsi drumul către primii clienți la sfârșitul acestui an. Primul aparat de zbor va merge către Qatar Airways. În conformitate cu Airbus, numărul de aeronave A350 comandate ferm până acum se ridică la 742. Comenzile sunt valabile, de asemenea și pentru producătorul de motoare Rolls-Royce producator al  motoarelor ce propulsează aeronavele. Emirates a reprezentat cel mai mare client al aeronavelor A380.

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/70-grossraumjets-a350-storniert-emirates-bestellt-alle-airbus-maschinen-ab/10019108.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =