ANULARI LUFTHANSA

  • ccSute de zboruri Lufthansa anulate

Pentru Lufthansa gluma se îngroașă. În plus față de piloții ce amenințau de mult cu greva ca urmare a nemulțumirilor, angajații companiei membri ai sindicatului Verdi au început și ei acțiunile de protest. Acestea au început de săptămâna aceasta joi și primele efecte se fac deja simțite.

 

Joi a fost anunțată o grevă de avertisment la mai multe aroporturi germane, ce au consecințe chiar pe termen lung pentru zborurile companiei aeriene Lufthansa și prin  urmare, pentru mii de pasageri. Conform informațiilor oferite de Lufthansa aproape 600 de zboruri au fost deja anulate sau amânate. Chiar și zborurile pe distanțe lungi ar putea fi afectate de întârzieri sau întreruperi. Iar valoarea companiei membră DAX a scăzut ca urmare a presiunilor de pe piața globală.

 

Sindicatul Verdi vrea să crească presiunile pentru adoptarea unui acord în privința salariilor angajaților din sectorul public, prin urmare va declanșa greve pe aeroporturile din Munchen, Frankfurt am Main, Koln, Bonn, Hamburg sau Stuttgart. Afectate de întrerupere sunt serviciile de handling la sol, manipulare, sisteme de manipulare a bagajelor, precum și servicii de întreținere.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hunderte-Lufthansa-Fluege-gestrichen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 44