Apar noi imagini cu Magic Leap, de la un prinț saudit

Se pare că guvernul din Arabia Saudită a reușit să facă ceva ce Game Developers Conference de luna trecută nu a putut să facă – să ne ofere imagini proaspete cu noul Magic Leap One care este purtat de nimeni altcineva decât Shaquille.

Luna trecută Magic Leap s-a folosit de GDC pentru a lansa SDK-ul său sau pentru a organiza o serie de petreceri private speciale la așa-numita „Magic Leap House”. Anumiți invitați atent selecționați ar fi primit acces privat la un demo, dar cu un contract de tip NDA (Non-Disclosure-Agreement). Dar în timp ce mulți s-au așteptat ca, compania să se folosească de eveniment pentru a ține prima demonstrație publică a dispozitivului, Magic Leap a optat în loc pentru a evita prezentarea căștii în public.

De aceea aceste noi imagini cu Magic Leap One, postate pe un cont de Twitter numit “Riyadh, Saudi Arabia” sunt atât de surprinzătoare. Contul Riyadh (capitala Arabiei Saudite), care se descrie ca fiind o sursă foarte importantă de știri sociale și politice din capitala Arabiei Saudite, îl prezintă pe prințul moștenitor al țării, Mohammed bin Salman, în Los Angeles, încercând pentru prima dată Magic Leap One în timp ce este asistat de Rony Abovitz, CEO-ul și fondatorul Magic Leap.

Vizita de la Los Angeles este doar o parte din turneul prințului moștenitor, care este conceput pentru a promova Arabia Saudită ca societate în toiul unor reforme culturale și economice majore, spun jurnaliștii de la Los Angeles Times. În timpul vizitei pe Coasta de Vest prințul se va întâlni și cu alte minți luminate din domeniul tehnologic, precum CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, CEO-ul Microsoft Satya Nadella, fondatorul Virgin Group, Richard Branson și Bill Gates, co-fondator al Microsoft.

https://magic-leap.reality.news/news/new-magic-leap-images-appear-as-saudi-prince-gets-demo-from-ceo-rony-abovitz-0183910/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 68 =