Aplicaţia Android pentru sistemul de parcare, interzis, în San Francisco

_76198998_000193742-1

Aplicaţia Android pentru sistemul de parcare, interzis, în San Francisco
Un serviciu care permite oamenilor sa cumpere și să vândă locuri de parcare publice din San Francisco este obligat să-şi suspende operațiunile în oraș. MonkeyParking cu sediul în Roma permite oamenilor sa liciteze un spațiu pe care nu il mai utilizaeză prin intermediul unei aplicații smartphone. Compania s-a confruntat cu critici din partea autorităților orașului San Francisco, care amenințau să amendeze MonkeyParking și utilizatorii săi.Inițial, compania a “dezactivat”, serviciul până la clarificarea modului cum va putea opera.

San Francisco a interzis utilizarea aplicației MonkeyParking la sfârșitul lunii iunie declarând că aceasta nu ar permite crearea unei “piețe private pentru locurile de parcare publice”. Autoritățile orașului a trimis, de asemenea, o scrisoare către MonkeyParking, prin care îi cer încetarea operaţiunilor, în caz contrar ameniţând-o cu o amendă în valoare de 2.500 dolari, pentru încălcarea ordinii. Compania a avut un termen, pâna la 11 iulie pentru a-şi opri operaţiunile.

Aceasta va continua să opereze serviciul de licitație parcare în Roma. Alte două firme care vând locuri de parcare în San Francisco – Sweetch și Parkmodo – au fost, de asemenea, considerate a fi afectate de guvernarea orașului. Ca răspuns, Parkmodo şi-a suspendat sistemul de parcare în San Francisco, dar este încă în desfășurare în New York și Chicago.
http://www.bbc.com/news/technology-28261843

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 82 =