APLICAŢIE de contabilitate online. Firmele de specialitate vor avea acces 100% gratuit

Compania sibiană Intelligent IT, furnizorul programului Smart Bill, a lansat Smart Bill Conta, aplicaţie de contabilitate online care face legătura în timp real între antreprenori şi experţii contabili, informează compania.

Dezvoltarea aplicaţiei a durat aproximativ un an şi a fost susţinută de investiţia de 1 milion de euro atrasă, anul trecut, de Smart Bill de la Catalyst şi Gecad Group.

Aplicaţia se adresează antreprenorilor, IMM-urilor, contabililor sau firmelor de contabilitate care îşi fac contabilitatea “in-house” şi oferă un flux integrat atât pentru client cât şi pentru firma de contabilitate. Pentru clienţii care folosesc platforma integrată Smart Bill timpul de operare se poate reduce cu până la 50%, prin automatizarea operaţiunilor de introducere date. Practic, prin eliminarea timpului dublu de înregistrare a documentelor se maximizează timpul de utilizare a datelor, iar clientul beneficiază de resurse suplimentare.

Aplicaţia poate fi accesată de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet, în mod securizat şi permite vizualizarea documentelor finale sau intermediare ale fiecărui client. Smart Bill Conta va fi actualizată permanent, în timp real şi în mod transparent pentru utilizatori. Datele nu se vor pierde datorită backup-ului automat în cloud. Cu o interfaţă modernă şi uşor de utilizat, aplicaţia este accesibilă şi are cerinţe minime de instalare.

Aplicaţia completează soluţiile Smart Bill deja existente de facturare şi gestiune. Firmele de contabilitate vor avea acces 100% gratuit la aplicaţia Smart Bill Conta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =