Aplicația care dezvăluie totul despre bateria iPhone

Battery-Life

Smartphone-urile Apple nu arată în principiu câte cicluri de încărcare a suferit acumulatorul din telefon sau cât de sănătoasă este aceasta. O aplicație gratuită obține informațiile cât ai clipi din ochi și știe ceva mai multe despre dispozitivul tău preferat.

Apple garantează că acumulatorul dintr-un iPhone este capabil să păstreze încă 80% din capacitate, chiar și după 500 de cicluri de încărcare complete. Un ciclu este efectuat dacă întreaga capacitate a bateriei este consumată, iar apoi reîncărcată complet.

Nu contează de nici un fel în câți pași se face acest lucru. Pentru proprietarul dispozitivului nu este, cu toate acestea, prea ușor să descopere câte cicluri de încărcare a suferit bateria și ce capacitate mai are. În setările telefonului puteți vedea doar cât timp a trecut de la ultima încărcare completă. În afară de asta se poate activa modul de economisire al energiei și să vedeți nivelul de încărcare al bateriei în procente.

Pentru a decoperi numărul de cicluri de încărcare, iPhone-ul poate fi conectat la un computer, pe care este instalat programul gratuit numit “iBackupBot”. Utilizatorii de Mac au de asemenea și posibilitatea să utilizeze instrumentul gratuit numit “CoconutBattery”. Și mai simplu este cu aplicația Battery Life. Aceasta arată datele de utilizare ale bateriei, dar și numărul de cicluri de încărcare și capacitatea rămasă.

În afară de asta se poate citi și temperatura de funcționare a dispozitivului și cât de ridicat este curentul de încărcare, care crește semnificativ, spre exemplu în cazul unui display puternic luminat. Interesante sunt, de asemenea, timpii prognozați de rulare pentru diverse funcții precum telefonie, navigare pe internet și ascultare muzică. Cu toate acestea, valorile sunt doar aproximative, pe care nu utilizatorul nu trebuie să se bazeze foarte mult.

http://www.n-tv.de/technik/App-verraet-alles-ueber-den-iPhone-Akku-article17823581.html

One thought on “Aplicația care dezvăluie totul despre bateria iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5