Aplicațiile cumpărate, gratis în familie

Play-Store

Google se pare că va introduce în curând ceea ce Apple oferă de mai multă vreme: aplicațiile cumpărate să fie distribuite gratuit și către membri familiei. Regula se va aplica pentru orice fel de conținut disponibil prin intermediul Play Store.

De multă vreme utilizatorii de Android se uită cu ciudă la “familiile Apple”. Pentru că dacă mama sau tata cumpără ceva, atunci toată lumea poate folosi sau instala. Iar astfel se pot economisi bani frumoși. La Google era disponibilă această opțiune doar în cazul achiziției de muzică, iar alte tipuri de conținu sau aplicații nu puteau fi distribuite gratuit. Dar acest lucru este posibil să se schimbe curând, raportează cei de la CNET.

Google planifică introducerea unei librării de familie, prin care un utilizator poate să își împartă contul cu până la maxim cinci persoane. Apoi aceștia au voie să instaleze gratis aplicații și să consume filme, cărți sau alt tip de conținut care a fost plătit o singură dată. Contul familial nu va costa nimic în plus. Administratorul trebuie însă să aibe cel puțin vârsta de 18 ani și să își înregistreze cardul de credit în vedere efectuării plăților.

Acest lucru înseamă că deținătorul de cont plătește toate noile achiziții de aplicații și conținut. Pentru ca, capul familie să nu aibe nici un fel de surprize neplăcute, când de exemplu unul dintre membri intră într-o mega-campanie de cumpărături, pentru fiecare tranzacție este trimisă administratorului o nouă chitanță. Administratorul poate alege apoi să îndepărteze anumite amteriale, precum să interzică accesul copiilor la cărți electronice sau material video nepotrivit.

http://www.n-tv.de/technik/Gekaufte-Apps-in-der-Familie-gratis-article18193361.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =