Apogeul de 25 de ani al unei companii oradene atins prin dezvoltarea multivectoriala a activitatii

Walnuts with leaf.

Taifunul valutar din ’97, dar si criza globala din 2008 au fost pietrele de incercare pe care le-a depasit RO & CO Soft SRL Oradea prin dezvoltarea in paralel pe aceeasi firma a mai multor domenii de activitate fara legatura intre ele.

In mod cotidian firma a dus greul activitatilor de IT in Bihor in ultimii 25 de ani asigurand furnizarea de hard si soft clientilor privati, publici dar si persoanelor fizice. Aceasta a fost o metoda sigura prin care dependenta de un client in total cifra de afaceri sa fie sub 5%, fapt ce a determinat ca prabusirile unora din acesti beneficiari, in cele doua momente de criza adevarata, sa nu afecteze mersul in bine al RO & CO Soft SRL Oradea.

Cireasa de pe tort a rezistentei companiei bihorene a fost insa dezvoltarea unui vector nou de activitate fara nici o legatura cu cel de IT. La fel, pe aceeasi entitate juridica, antreprenorul societatii si-a extins activitatea pe procesarea miezului de nuca sub un brand cu o semantica apropiata celui de baza, ROCONUT.

Snapshot 2015-08-31 08-49-24

Lucrurile au decurs logic si astfel firma a ajuns un furnizor insemnat al retailerilor multinationali din Romania si Italia. Cu o investitie in pregatire a carei valoare depaseste un numar de sapte cifre, ROCONUT va trece la un nou nivel de calitate tehnologica in procesare. Poate va intrebati de multe ori de ce arata asa de perfect boabele de porumb sau alunele dintr-o punga la orice magazin- explicatia este simpla- tehnologia de sortare foloseste senzori cu laser care permite ca bob cu bob, in cazul de fata vorbim de fiecare miez de nuca, sa fie selectat dupa culoare, marime si forma, asa fel incat produsul final, livrat in ambalaj cu design atragator sa se incadreze in normele extrem de dure ale regulilor de comert european.

Aceasta tehnologie de ultima generatie va functiona in curand in halele de productie ROCONUT de linga Nojorid. Consecventa in concept si multivectorialitatea domeniilor de activitate au facut ca acest exemplu de buna practica sa asigure companiei oradene RO & CO Soft SRL Oradea, atingerea unui apogeu de 25 de ani care dau o continuitate demna, cu competenta in domeniu. specifica firmelor de familie cu traditie de sute de ani din toata lumea.

 

 

One thought on “Apogeul de 25 de ani al unei companii oradene atins prin dezvoltarea multivectoriala a activitatii

  1. Pingback: Sacrificiul de echipa, solutia continuitatii cu crestere in cea mai longeviva companie IT din Bihor | expierente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 57