Apple creşte preţul

apple-logo

Apple creşte preţul programelor App Store în Europa şi Marea Britanie

Prețurile programelor App Store din Marea Britanie și Europa vor crește în această săptămână, deoarece Apple face ajustări pentru a compensa fluctuațiile valutare și modificările ratelor de impozitare. Un mesaj trimis către dezvoltatorii App Store pe 7 ianuarie declară că modificările de preț vor intra în vigoare în 36 de ore, astfel încât utilizatorii trebuie să se aștepte să vadă costul de aplicații crescut în următoarele două zile.

Prețurile vor crește în toate țările Uniunii Europene în care Apple operează App Store, alături de Canada. În Islanda preţurile vor fi reduse. Costul aplicațiilor în Rusia “se va schimba”, deși Apple nu a dat detalii cu privire la acest lucru. Aplicațiile vândute pe App Store şi Mac OS X vor înregistra, de asemenea, modificări care vor intra în vigoare înainte de sfârșitul săptămânii.

Mesajul, trimis către Apple Insider, spune: “În următoarele 36 de ore, prețurile de pe App Store vor creste pentru toate teritoriile din Uniunea Europeană, precum și în Canada și Norvegia, vor scădea în Islanda, și se vor schimba în Rusia. Aceste schimbări sunt făcute ţinând cont de ajustările fiscale (TVA) tarifele cu valoare adăugată și ratele de schimb valutar.”

http://www.ibtimes.co.uk/apple-app-store-prices-rise-uk-europe-1482503

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 79 =