APPLE IA TOPSY

  • mapple_30Apple cumpără specialiști pentru analize Twitter

Gigantul tehnologic Apple a cumpărat start-up-ul american Topsy. Compania este specializată în cercetare mass-media și cataloghează toate mesajele Twitter de la înființarea serviciului de mesaje scurte.

Apple a confirmat luni achiziția, dar nu a făcut referire la un preț și de asemenea nu a dorit să dezvăluie nici motivele. Compania Topsy este specializată pentru analiza datelor social media – inclusiv Twitter. The Wall Street Journal a făcut declarația mai devreme cu privire la achiziție și a declarat că Apple ar fi plătit peste 200 de milioane de dolari pentru Topsy.

Cele mai recente achiziții ale Apple au fost mai adesea în sectorul hardware, mai degrabă decât în rețele sociale. Astfel, producătorul iPhone și iPad a preluat în noiembrie producătorul israelian de senzori 3D, PrimeSense. Prețul a fost raportat de mass-media israeliană undeva la 350 milioane de dolari.

Apple achiziționează mereu companii tehnologice mici, dar aceștia nu prea vorbesc despre scopurile sau planurile avute în vedere cu aceste achiziții, spune purtătoarea de cuvânt a grupului, Kristin Huguet. Topsy nu a răspuns la nici un fel de comentarii.

————————————————————————————————————————————————————————————

smiley-face………………mereu recidiveaza cei de la APPLE si mai cumpara ceva…

Un tip este arestat si dus la sectie deoarece vindea oamenilor elixirul nemuririi.
La sectie, politistii afla ca individul nu numai ca pacaleste oamenii, dar este si recidivist, fiind arestat pentru aceeasi cauza in 1794, 1856, 1928 si 2002.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 26 =