Apple îl angajează pe Steven Spielberg

 

Apple își face în cele din urmă apariția în industria cinematografică. Concernul își asigură acum de partea sa și firma legendarului regizor și producător, Steven Spielberg.

Apple a încheiat un acord cu firmele de producție ale lui Steven Spielberg, Amblin Television și Universal Television, pentru producția de noi episoade din seria “Amazing Stories”. Formatul Science Fiction a mai rulat în anii `80 pe postul NBC.

Contractul prevede zece episoade suplimentare pentru “Amazing Stories”, ce vor fi produse cel mai probabil de către Spielberg, care este însăși fondator al serialului, spun persoane informate. Bugetul serialului va depăși cinci milioane de dolari pe episod, fiind astfel mai scump decât majoritatea tilurilor comparabile. Chiar și serialele liderului de piață în sectorul streamingului, Netflix, au ocazionat costuri de producție în valoare de milioane de dolari.

Apple ia în serios realizarea de conținut propriu. În cele din urmă, el va ajunge la propriul serviciu de streaming și ar putea face concurență unor jucători cu renume, precum Amazon sau Netflix. Cel mai deosebit artificiu al celor de la Apple este angajarea lui Spielberg. Legenda de la Hollywood a stat în spatele unor titluri clasice precum “E.T.”, ”The White Shark”, ”Lista lui Schindler”.

Calculul californienilor constă în faptul că, conținutul original va atrage numeroși clienți, care vor rula serialul pe iPhone, iPad sau Apple TV din toată lumea. Concernul vrea ca prin ajutorul vedetelor să își atragă cât mai mulți clienți și să depășească în același timp vânzări de 50 de miliarde de dolari până în anul 2020.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-engagiert-Steven-Spielberg-article20078947.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =