Apple Music a ajuns la 6,5 milioane de utilizatori

Apple CEO Tim Cook waves as he arrives on stage to deliver his keynote address at the Worldwide Developers Conference in San Francisco, California, United States June 8, 2015. REUTERS/Robert Galbraith


Apple Music, noul serviciu de streaming al Apple a ajuns la peste 6,5 milioane de utilizatori, a anunţat luni, Tim Cook, directorul executiv al gigantului. Vorbind la o conferință organizată de The Wall Street Journal în Laguna Beach, California.

Cook a declarat că încă 8,5 milioane de persoane participă la procesul liber al serviciului Apple Music. Aceasta îi conferă în total mai mult de 15 de milioane de utilizatori, ceea ce Cook a descris ca fiind un debut de succes.

Lansat în luna iunie, serviciul de streaming Apple Music reprezintă încercarea companiei de crea dominația de muzică digitală prin magazinul iTunes în epoca muzicii de streaming condusă de Spotify și alții. Apple permite utilizatorilor să testeze serviciul cu o încercare gratuită de 90 de zile, folosită de primii utilizatori la inceputul acestei luni.

Analistii au prezis ca serviciul Apple va găsi popularitate urmând baza vasta instalată de utilizatorii iTunes, dar puțini cred că producatorul iPhone va eclipsa alte companii de streaming de muzică precum Spotify, lider în industrie, cu 20 de milioane de abonați la nivel mondial, a declarat compania pentru Reuters.

http://www.reuters.com/article/2015/10/20/us-apple-ceo-music-idUSKCN0SE09S20151020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =