Apple prezintă noi tipuri de Emoji

Cu update-ul la iOS 11.1, vor sosi în mâinile utilizatorilor de iPhone și iPad și sute de noi Emoji-uri. Ele aduc o diversitate mai mare într-o lume deja foarte colorată a simbolurilor animate.

Pe data de 17 iulie Apple a prezentat cu ocazia Zilei Mondiale Emoji o întreagă serie de noi animații, care urmau să sosească mai târziu anul acesta pe iPhone și iPad. Acum timpul a trecut, iar prin noua actualizare a sistemului iOS la versiunea 11.1, animațiile suplimentare vor fi la îndemâna tuturor. Luând în considerare diferitele nuanțe ale pielii umane, noile animații sunt în număr de 239 de exemplare diferite.

Un punct forte este concentrarea pe diversitate. Există printre altele femei cu batic, bărbați musculoși, mame care alăptează sau o persoană în poziția “lotus”. În afară de asta există animații noi pentru seniori și oameni tineri. Iar dacă cineva vrea să arate tuturor că tocmai a ieșit de la duș, fiecare bărbat sau femeie de pe planetă va găsi ceva pe măsură, o animație cu un personaj înconjurat de aburi. În marea împărăție a animațiilor, iOS 11.1 va include și numeroase personaje fanteziste. Printre acestea se numără elfii, zombie sau vampiri, precum și sirene sau minotauri.

Câteodată utilizatorul caută un emoji potrivit pentru el, crezând că trebuie să existe unul pentru orice situație, va fi însă surprins să descopere că nu este așa. Nu există câte un simbol pentru fiecare activitate zilnică. Spre exemplu, nu există încă în lumea Emoji toate animalele de pe planetă, dar diversitatea celor existente sporește semnificativ odată cu noua versiune. Printre altele vor fi incluse girafe, arici sau greieri, precum și tipuri de dinosauri dispăruți.

http://www.n-tv.de/technik/Apple-stellt-neue-Emojis-vor-article20070267.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2