APPLE PROFIT 22%

 

 

Apple Earth DayFacebook și Apple peste așteptări
Creșterea numărului de utilizatori de telefoane mobile aduce bani pentru Facebook. Rețeaua a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 72%. Echipamentele mobile rămân de asemenea cheia succesului Apple. Grupul crește datorită vânzărilor foarte bune de dispozitive iPhone.

1,28 miliarde de utilizatori. Creșterea constantă aduce răsplata pentru Facebook, rețeaua socială online, care a cunoscut o creștere surprinzător de mare a vânzărilor și profitului pe parcursul ultimului trimestru. Mai presus de toate productive au fost afacerile cu publicitate online pe dispozitive mobile, conform datelor furnizate miercuri de compania americană. Numărul total de utilizatori Facebook, atât pe PC sau dispozitive mobile a crescut masiv, depășind semnificativ pragul de 1 miliard de utilizatori.

Vânzările au ajuns la 2,5 miliarde de dolari (1,8 miliarde de euro). Analiștii se așteptau la cifra de 2,36 miliarde de dolari. De asemenea, miercuri după efectuarea acestui anunț acțiunile companiei au crescut în medie cu 3 procente. De asemenea, Facebook a mai oferit informația conform căreia CFO-ul companiei, David Ebersman va demisiona în acest an.

Apple a profitat de vânzările bune ale dispozitivului iPhone și a crescut, asemenea Facebook, peste așteptări în ultimul trimestru. Compania se poate lăuda cu faptul că a vândut 43,7 milioane de smartphoneuri marcă proprie. Cifra este peste așteptările analiștilor, vânzările crescând cu aproximativ 4,7%, până la 45,6 miliarde de dolari (33 miliarde de euro). Profitul înregistrat pe primul trimestru s-a ridicat la 10,2 miliarde de dolari, cu 7% mai mare decât în anul precedent.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/facebook-und-apple-dank-handys-staerker-als-erwartet-a-965837.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 24