Apple, record la precomenzi

51847437

Apple, record la precomenzi
Apple a înregistrat un număr record de precomenzi pentru noile sale modele de iPhone. La câteva ore de la începerea precomenzilor, timpul de așteptare pentru un exemplar din noile modele a ajuns la câteva săptămâni. Pentru ca dispozitivul să fie disponibil în magazine, va mai dura ceva vreme.

Apple a raportat un nivel record al înregistrărilor de precomandă pentru noile modele de iPhone, potrivit proprilor date. Numerele reale nu au fost însă oferite de grup, cu toate acestea. Precomenzile pentru cele două modele mai mari de iPhone au început încă de luni. După câteva ore, timpul de așteptare a ajuns deja la trei sau patru săptămâni.

Conform rapoartelor din presă, graba a fost atât de mare încât paginile de internet ale T-Mobile nu au mai putut fi accesate vineri după-amiază. Linia telefonică de urgență a Deutsche Telekom nu a putut fi utilizată. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că, confirmă acest lucru. Detalii privind Telekom au indicat că până la prânz în prima zi, numărul de precomenzi a depășit deja numărul total de comenzi din prima zi când s-a lansat iPhone5.

Apple a prezentat marți cele două modele de iPhone. Atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus au dimeniunile ecranelor mai mari decât modelele anterioare. Deci Apple a intrat într-un segment unde piața de smartphone crește foarte repede. Iphone 6 are un ecran cu diagonala de 4,7 inch și iPhone 6 Plus are un ecran de aproximativ 5,5 inch. Ambele dispozitive beneficiază de ecrane de înaltă rezoluție de tip Retina Display HD. Prin comparație, 5s iPhone are un ecran de doar 4 inch.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-meldet-Rekord-Vorbestellungen-article13600966.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =