Apple scade imediat prețul acumulatorilor

Pentru a reduce din valul de indignare provocat de utilizatorii iPhone, Apple vine în ajutorul clienților. Înlocuirea bateriilor slabe este mult mai ieftină acum decât era înainte, cu câteva condiții.

Apple a redus imediat prețul schimbului de baterii uzate, acest pas nu se mai amână pe finalul lunii ianuarie. Inițial era de așteptat ca procesul să dureze mai mult, au spus reprezentanții companiei.

Disponibilitatea unei baterii de schimb poate fi limitată la început, a mai adăugat un purtător de cuvânt. Apple reduce prețul pentru schimbul bateriei uzate până la finalul anului 2018 de la 89 la 29 euro. Concernul a fost criticat aspru pentru faptul că a ascuns timp de luni de zile utilizatorilor faptul că bateriile uzate pot provoca simptome nefavorabile smartphone-urilor, cum ar fi opriri bruște, atunci când hardware-ul dispozitivului este utilizat sub sarcină.

În SUA au fost demarate mai multe procese ale consumatorilor. Acuzatorii argumentează că au fost sfătuiți să cumpere telefoane noi în loc să continue să folosească vechiul terminal cu o baterie nouă, care i-ar îmbunătăți semnificativ performanțele.

https://www.n-tv.de/technik/Apple-senkt-Akku-Preis-sofort-article20207943.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 53