APPLE SCHIMBA INCARCATOARELE CARE SE INCALZESC

3,w=650,c=0.bild

Apple cheamă înapoi telefoane
Încărcătoare cu risc de siguranță pentru utilizatori. Cine are un iPhone 3GS, iPhone 4 sau 4S trebuie să arunce o privire asupra numărului sursei de alimentare pentru telefon. Încărcătoarele cu numărul și modelul A1300 se pot supraîncălzi. Utilizatorii ar trebui să le trimită pe acestea înapoi la Apple.

Apple a schimbat sursele de alimentare din Europa de la modele mai vechi de iPhone, ce se pot supraîncălzi. Apple a constatat asta pentru European 5W USB Power Adapter, dar acest fenomen se produce doar în cazuri rare, prezentând cu toate acestea un risc pentru siguranța utilizatorilor.

Apple a început acum programul prin care intenționează să înclouiască aceste surse de alimentare peste tot în Europa, pentru modelele iPhone 3GS, iPhone 4 și iPhone 4S vândute între octombrie 2009 și septembrie 2012. Unul din modelele afectate este cel pe care scrie A1300 și literele “CE” sunt de asemenea scrise în culoarea gri. Mai multe informații puteți obține de pe site-ul oficial Apple.

Între timp, iPhone-ul ar trebui să fie încărcat prin USB-ul calculatorului. În Germania cel puțin, acest schimb se poate realiza la magazinele Apple, la furnizorii autorizați de servicii Apple și la partenerii operatori de telefonie mobilă, ce vând aceste modele.

http://www.sueddeutsche.de/digital/ueberhitzungsgefahr-apple-ruft-netzteile-aelterer-iphone-modelle-zurueck-1.1998479

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 12