Apple se aștepată la un start record în vânzări

2015-09-09T225320Z-886903692-GF10000199705-RTRMADP-3-APPLE-PRODUCTS

Apple se aștepată la un start record în vânzări

La startul vânzărilor noului iPhone nu doar fanii dispozitivului așteaptă cu nerăbdare. Pentru investitori, cifrele din primele zile de vânzare reprezintă un indicator important. Smartphone-ul este de departe cel mai important produs al concernului.

Apple prevede prin noile sale modele de iPhone o nouă valoare record în cazul vânzărilor din primul weekend. Concernul este pe cale să depășească pragul de zece milioane de dispozitive de la începutul ambelor versiuni de iPhone 6, explică purtătorul de cuvânt al Apple, după primele precomenzi.

Cu un an înainte s-au introdus pentru prima dată ecrane semnificativ mai mari, ceea ce a condus la un plus în vânzări. Acum experții de pe piață nu sunt siguri că nivelul de atunci al vânzărilor poate fi din nou atins. Cifrele vor fi publicate de Apple după primul weekend din 25 septembrie.

Apple a prezentat săptămâna trecută ambele noi modele, 6S și 6S Plus. Sunt la fel de mari ca și actualul iPhone 6 și 6 Plus, dar sunt echipate cu o cameră mai bună și o funcție 3D-Touch. Aceasta permite utilizatorilor să interacționeze cu ecranul dispozitivului într-un mod cu totul nou.

Noile dispozitive costă la fel de mult ca și modelele lor anterioare de anul trecut. De sâmbătă acestea pot fi precomandate și vor fi livrate începând cu 25 septembrie. iPhone este cel mai important produs al Apple și aduce peste 60% din vânzările companiei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-erwartet-Rekord-Verkaufsstart-article15929896.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 45