Apple se joacă cu planurile auto

CarPlay-und-Android-Auto-sollen-vor-allem-in-neue-Autos-der-teilnehmenden-Marken-integriert-werden

Apple se joacă cu planurile auto

Pentru prima dată un manager Apple se exprimă deschis cu privire la zvonurile existente pe piață legate de dezvoltarea de către Apple a unui automobil. Nu există nici o confirmare clară. În același mod similar Apple a anunțat alte produse.

După luni de rapoarte în mass-media și speculații privind activitatea Apple în vederea dezvoltării unui automobil, concernul iPhone răspunde pentru prima dată acestor zvonuri.

Managerul de top Jeff Williams a răspuns în cadrul unei conferințe la întrebarea privind noile tipuri de produse ale companiei, spunând că “Un automobil este practic ultima graniță a dispozitivelor mobile, nu-i așa? “. Acesta a mai dăugat că, compania urmărește o serie de noi pe piețe pe care să pătrundă.

Williams, care este responsabil de afacerile de zi cu zi de la Apple, a vorbit la o conferință a blogului de tehnologie Recode. În urmă cu doi ani de zile șeful concernului, Tim Cook, a spus la un eveniment similar că Apple consideră interesante dispozitivele ce pot fi atârnate de încheietura mâinii și astfel a dat primul indiciu cu privire la deja lansatul Apple Watch.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-spielt-mit-Geruecht-um-Auto-Plaene-article15187176.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 90