Apple și actualizările

iOS-GAU

Apple și actualizările
Abia a fost lansat și deja Apple trebuie să retragă update-ul 8.0.1, pentru că determină la unele telefoane iPhone pierderea contactului cu rețeaua și cu TouchID.

Greu de crezut că Apple a putut face un astfel de lucru. Compania a lansat o actualizare pripită pentru sistemul său de operare pentru smartphone, iOS 8, care a fost lansat pe 17 septembrie. Acesta ar fi trebuit să aibe ca efect eliminarea multor erori, în special în cazul aplicațiilor Apple pentru fitness și servicii de sănătate HealthKit. Dar la scurt timp după ce actualizarea a fost online, mulți utilizatori au raportat și s-au declarat nemulțumiți că TouchID este nefuncțional și de asemenea telefonul nu se conectează la rețeaua mobilă. Potrivit paginii de suport Apple, noile modele din seria 6 sunt afectate de glitch. Un angajat al unui magazin Apple a declarat însă pentru un ziar german că iPhone 5 avea aceeași problemă.

Deși Apple a răspuns repde și a retras actualizarea, pentru mulți a fost deja prea târziu pentru ca au operat actualizarea. În Germania, spre exemplu, iOS 8.0.1 a fost gata mai devreme, miercuri seara, ajungând la mulți utilizatori.

http://www.n-tv.de/technik/Apple-erlebt-Update-Desaster-article13673196.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 42