Apple și Samsung nu renunța toate procesele legate de brevete, din SUA

_76766936_71003937

Apple și Samsung sunt de acord să renunțe la toate procesele legate de brevete, cu exceţia celor din SUA
Apple și Samsung au fost de acord să-și retragă reciproc toate litigiile din afara Statelor Unite. Cei doi rivali s-au dat in judecata reciproc pentru brevete în nouă țări din afara SUA, inclusiv Marea Britanie, Coreea de Sud, Japonia și Germania. O declarație comună spune că acordul “nu implică nici un aranjament de acordare a licențelor”, și vor continua cu cele existente în instanțele de judecată din SUA.

Acuzaţiile juridice dintre cele doua companii au inceput in 2011 dupa ce Apple a dat in judecata Samsung in SUA. Acesta a susținut că firma sud-coreeană a copiat brevetele iPhone şi iPad pentru telefoanele din gama Galaxy. Cu toate acestea, bătălia juridică principală între cele două companii se desfăşoară în prezent în instanțele de judecată din SUA. În ultimii ani, Apple a câștigat două verdicte în SUA împotriva Samsung.

În luna mai, un tribunal american a ordonat Samsung sa plateasca 119.6 milioane de dolari companiei Apple pentru încălcarea a două dintre brevete sale. Cu toate acestea, Samsung a negat orice ilegalitate.
http://www.bbc.com/news/business-28670561

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5