Apple surprinde cu un profit gras

3ju50443

Apple surprinde cu un profit gras
Compania de tehnologie Apple crește mai mult decât se așteptau experții. În cel mai recent trimestru, profitul a crescut cu peste 12%. Prin urmare, tendința din trimestrul anterior se continuă. Dar este discutabil dacă se va menține și pe viitor.

Apple a câștigat în mod clar mai mult în al treilea trimestru și a depășit așteptările. Vânzările au crescut, de asemenea, datorită vânzărilor mult mai bune de iPhone, dar performanțele au rămas ușor în urma așteptărilor pieței. Pentru trimestrul curent grupul american trebuie să fie de asemenea destul de atent.

În cele trei luni de până la sfârșitul lunii iunie Apple a crescut în profit net cu 12,3%, la 7,75 miliarde de dolari (5,75 miliarde de euro). Analiștii se așteptau la un profit de 7,49 miliarde. Veniturile au crescut cu șase procente, până la 37,43 miliarde de dolari. Observatorii pieței au avut aproximativ 38 de miliarde de dolari prognoză.

Cu rezultate financiare solide, grupul raportează un trimestru bun. De la sfârșitul lunii aprilie, acțiunile companiei au urcat cu 25 de cenți. Rămâne de văzut dacă această tendință se va menține.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-ueberrascht-mit-dickem-Gewinn-article13276501.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =