Apple va vinde în curând iPhone-ul cu numărul un miliard

RTR1L0ZZ-1-

De 40 de ani Apple își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiei de top. Compania din Cupertino a comercializat însă mai multe computere decât orice altă companie din lume, iar fără simbolul său, iPhone-ul, compania nu ar fi reușit acest lucru.

Data de 29 iunie 2007 a fost o zi normală de vară: dar cu toate acestea, ziua marchează un punct de cotitură în lumea IT. Apple a adus pe piață primul model de iPhone, o revoluție în domeniul telecomunicațiilor. În fiecare zi din cei nouă ani scurși până la finalul anului 2015 compania a vândut 896 de milioane de astfel de dispozitive, iar dacă prognozele celor de la Wall Street sunt corecte, atunci în această vară se va depăși pragul de un miliard.

Pe data de 25 aprilie Apple își va prezenta cifrele trimestriale: analiștii calculează, potrivit CNN Money, că Apple ne va spune atunci tuturor că a vândut aproximativ 50 de milioane de iPhone-uri în primele trei luni ale anului 2016. Apple ar ajunge astfel la un număr total de 946 de milioane de iPhone-uri vândute până la finalul lunii martie 2016.

Dar în trimestrul actual analiștii se așteaptă ca, firma americană să mai vândă alte 44 de milioane de unități. Ceea ce ar reprezenta un total de 990 de milioane. Deși entuziasmul din jurul celor de la Cupertino s-a mai domolit în ultima vreme, Apple are mare interes să depășească pragul de un miliard de unități înainte de luna iulie a acestui an.

Pentru a face acest lucru, califnornienii trebuie să vândă încă 10 milioane de unități. Acest lucru ar fi posibil dacă iPhone SE ar putea să sprijine vânzările în perioada următoare. Potrivit estimărilor analiștilor, depășirea pragului de un miliard ar trebui să se petreacă unde la mijlocul verii, mai exact pe data de 20 iulie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Apple-verkauft-bald-das-milliardste-iPhone-article17401196.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 76