Apple vinde acum iPhone-uri roșii

Cele două modele de iPhone sunt disponibile acum și cu carcasă roșie, pentru o cauză nobilă. În afară de asta Apple prezintă un iPhone ușor îmbunătățit, care este mai avantajos ca preț ca și predecesorul său.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt acum disponibile și cu carcase pe roșu aprins, care vor trece cu greu neobservate. Exact asta vrea Apple, să atrag atenția prin aceste dispozitive. Pentru că, compania sprijină în colaborare cu Organizația (RED) cerecetarea de la nivel mondial desfășurată împotriva SIDA.

Cel mai ieftin iPhone roșu cu spațiu de stocare de 128 GB costă 869 de euro. În afară de asta există ediția specială cu 256 GB, pentru care însă cei de la Apple nu au dorit să precizeze prețul. Aceste dispozitive pot fi comandate începând cu data de 24 martie, iar livrările vor începe de la sfârșitul lunii. Veniturile vor fi donate direct și în proporție de 100% către fundații HIV/SIDA care le vor folosi pentru programele lor de consultanță, testare, prevenire și – cel mai important – în prevenirea transmiterii virusului către mame și copii lor. Apple sprijină RED de mai bine de zece ani.

Apple a făcut modificări și în cazul iPhone SE. Spațiile de stocare ala ambelor modele au fost dublate la 32 și 128 de GB, în timp ce prețurile au rămas la fel. În afară de asta Apple a prezentat o versiune îmbunătățită a iPad care are un ecran de 9,7 inch. Pe exterior acesta arată exact la fel ca predecesorul, dar există două diferențe majore: este propulsat acum de un cip A9, iar ecranul va fi mai luminos decât până acum. Pentru posibili cumpărători ai tabletei va fi interesant faptul că Apple oferă iPad-ul la același preț ca și înainte.

http://www.n-tv.de/technik/Apple-verkauft-jetzt-rote-iPhones-article19757332.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 48