Aproape 1000 de locații de încărcare Tesla

Tesla înregistrează progrese semnificative în promisiunea sa de a oferi clienților săi un sistem care să nu îi oblige să aștepte pentru încărcare. Tesla a depășit recent pragul de 900 de stații supercharger, încă 70 se află în construcție sau în faza de autorizare.

Există pe internet o hartă interactivă care prezintă cele 903 stații de încărcare supercharger ale Tesla, cele 44 aflate în construcție și cele 26 aflate în stare de autorizare. Această hartă oferă o perspectivă asupra locațiilor unde șoferii de Tesla Model S, Model X și Model 3 pot opri pentru a încărca la o capacitate dublă față de cea a încărcătoarelor convenționale.

Atingând un nou obiectiv, CEO-ul Elon Musk a scris recent pe Twitter că șoferii Tesla au posibilitatea de a călători peste tot în SUA folosind doar rețeaua Tesla Superchargers. El a declarat de asemenea că mare parte din Europa, China sau Japonia sunt de asemenea acoperite de această rețea.

Afirmațiile lui Musk sunt cu siguranță adevărate, pentru că doi șoferi au reușit să facă o excursie prin Statele Unite într-un Tesla Model S, conducând din Los Angeles către New York City într-un traseu demn de Cartea Recordurilor, care a durat 51 de ore și 47 de minute. Bineînțeles, toată călătoria a fost documentată în format video.

Tesla a anunțat în urmă cu aproximativ două luni că intenționează să dubleze mărimea rețelei sale de superchargere până la sfârșitul acestui an. Dacă rețeaua se va extinde, în combinație cu deschiderea de noi centre de service local sau mobil peste tot în lume, este foarte probabil ca motivul va fi lansarea Tesla Model 3.

Obiectivul de producție al Tesla, în jur de 500.000 de vehicule în 2018, înseamnă șoferii au nevoie de un acces mai rapid și mai convenabil la servicii de încărcare, iar producătorul din Palo Alto este perfect conștient de asta.

Cei de la Tesla au declarat în luna aprilie că este extrem de important pentru el și misiunea lor ca încărcarea vehiculelor să se facă într-un mod convenabil, abundent și fiabil pentru clienți. Aceste obiective trebuie atinse pentru ca automobilul electric să înregistreze progrese, iar proprietarii lor să nu fie nevoiți să aștepte pentru încărcare este un aspect extrem de important în acest sens.

http://www.teslarati.com/tesla-supercharger-map-1000-locations-worldwide/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2