APUSENI EP 3

61456740_16331500

APUSENI EPISODUL  3

Despre accidentul de avion din Apuseni s-a scris destul de mult in ultima vreme. Efectul. doua victime intre care si studenta din imagine complet nevinovata. Avionul a ajuns in Bucuresti, bucati si pe pamint nu prin aer si intreg asa cum ar fi fost normal-vom afla concluziile sa speram cat mai curand.Ca ultima stire,presedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, sustine ca victimele accidentului aviatic din Apuseni au fost gasite “dupa miros” de catre localnici, care au simtit fumul de la focul facut de raniti, adaugand ca cei care au intervenit nu au avut date concrete in privinta locului in care a cazut avionul.
Observatii, analize, pareri avizate sau nu , un fapt este cert, un avion al statului roman prabusit (avionul nu statul,desi nu as gresi mult) a fost gasit dupa mult mai multe ore decat orele de cautare,daca ar fi fost gasit o beizadea de parlamentar sau pitzi de partid ratacita in vri-un mall.Administratorul, adica statul s-a organizat extrem de prost desi este singurul care depinde de cea mai avansata tehnologie de localizare dar care probabil este folosita pentru a se urnari bugetariii intre ei.

„O ţară cu 19 milioane de locuitori, dar fără duşmani externi, are şapte servicii de informaţii şi, cu toate acestea, nu a putut localiza epava unui avion de mici dimensiuni ,pentru ca salvatorii să ajungă suficient de repede la victime” scria sambata cotidianu american Washington Post precizand că „unul din cele şapte servicii, a investit 40 de milioane de euro în sistemul de apelare de urgenţă şi, cu toate acestea, cele şase telefoane ale supravieţuitorului care a apelat 112 nu au părut să fie suficiente pentru a primi ajutor la timp”.Cele sapte servici minunate sunt cele platite de noi cu denumiri care sa le separe putin dar facand acelasi lucru toate:

Serviciul Român de Informaţii (SRI),

Serviciul de Informaţii Externe (SIE),

Serviciul de Telecomunicaaţii Speciale (STS),

Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP),

Direcţia Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI (fost „Doi şi un sfert”),

Direcţia Generală de Informaţii a Armatei (DGIA),

Serviciul Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), înfiinţat de Mircea Ionescu Quintus în 1991 în cadrul Ministerului Justiţiei, a fost desfiinţat în 2006 de Monica Macovei, dar tot atunci , prin Hotărâre de Guvern s-a înfiinţat, în schimb:

Direcţia pentru Prevenirea Criminalităţii în Mediul Penitenciar (DPCMC).

Credeti ca mai sunt necesare comentarii – e de prisos.Noroc de umorul nostru ramanesc care functioneaza compensatoriu la toate acestea si in momente de restriste.

Vedeti in zambetul de mai jos, asociat stirii, cateva mostre proaspete.

———————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile

 

Pentru mai multa siguranta, toate avioanele din tara vor fi dotate cu un padurar si un mot din Apuseni .

 

Avind in vedere caderea avionului medical, si ineficienta sistemelor de localizare, autoritatile recomanda purtarea in buzunar de slanina sau cirnati, pentru ca supravietuitorii sa poata  fi gasiti mai usor de cainii de urmarire. :))

 

11 lucruri găsite de salvatorii din Apuseni în cele 6 ore de căutări.

– Comoara lui Montezuma;

– O familie de Yeti;

– Un tunel spre centrul Pământului;

– Ceva ce părea a fi El Dorado, dar s-a dovedit a fi un cartier mărginaş al Atlantidei;

– Contractul cu Bechtel pentru autostrada Transilvania;

– Pe copiii Căpitanului Grant;

– Viaţă pe Marte;

– Un set complet de brăţări dacice;

– Pe Jack Spintecătorul, într-o colibă;

– Membrii unei loji masonice, care se pare că ar fi pus totul la cale;

– Punctul G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 50