ARED MAI VREA

ARED BLOC NOU MOS FLORINARED MAI VREA UN BLOC IN ORADEA

                         Dezvoltatorul imobiliar Ared, detinut indirect de omul de afaceri Alexandru Bercea, are in plan sa inceapa in 2014 constructia unui nou proiect rezidential cu 150 de apartamente in Timisoara, a spus Florin Mos, director de marketing si vanzari al Ared. „Am cumparat unele terenuri, altele sunt in curs de achizitie in sensul ca ne aflam in faza negocierilor sau a verificarii situatiei legale a acestora. Cautam in permanenta terenuri in zone centrale in Timisoara si Oradea, mai ales ca preturile continua sa scada deoarece se construieste foarte putin. Preturile difera foarte mult in functie de o multime de factori cum sunt locatia, regimul de inaltime, potential. Nu avem un buget exact”, spune Mos. De asemenea, pentru anul acesta, dezvoltatorul imobiliar Ared are in plan continuarea investitiilor in proiectele rezidentiale aflate in derulare la Arad si Oradea.

                       „La Arad este vorba despre ansamblul rezidential RED 3, cu peste 500 de apartamente si valoarea investitiei de 18 milioane de euro. La Oradea lucram pentru finalizarea complexului residential RED 4, care va avea 269 de apartamente, valoarea investitiei fiind de aproximativ 12 milioane de euro”, spune Mos. Ared a vandut 381 de apartamente in proiectele rezidentiale RED din Oradea si Arad

Aproximativ 30% din apartamentele vandute de Ared sunt finantate prin programul Prima Casa, restul prin alte metode de finantare, chiar si rate de la dezvoltator.Mos a observat o scadere a preturilor apartamentelor vechi in orasele in care Ared activeaza si spune ca oamenii devin mai exigenti si incet incet „renunta la apartamentele vechi in favoarea celor noi”.Pretul apartamentelor noi dezvoltate de Ared sunt de 620 euro pe mp.

—————————————————————————————————————————————————————————–

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy………..in apartamente noi ,,,fara soacre……..

La biroul de persoane disparute:
– Mi-a disparut soacra.
– Au trecut 48 de ore?
– Au trecut 48 de zile.
– De ce nu ati reclamat mai repede?
– Nu-mi venea sa cred ce noroc am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =