ARESTATUL ZILEI

Snapshot 2014-03-20 18-47-11ARESTATUL ZILEI

Coincidenta sau nu, dar in ultimile zile tot vedem, cotidian, cate o arestare, doua-o fi facind parte dintr-un plan de comunicare sau nu, sau de arestari, vom afla candva.

Astfel fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Cătălin Dumitru  a fost reţinuţ, joi, de procurorii DNA Oradea, iar azi  urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru fapte de corupţie. Cercetarile efectuate in tandem de procurorii DNA Oradea si SRI, a rezultat că, în primăvara lui 2013 trecut, fostul vicepreşedinte ANRP a pretins şi a primit prin intermediul fiului său 1.000.000 euro de la un samsar de terenuri din Satu Mare, Michael “Power” Mureşan, cu scopul  ca ANRP să îi plătească mai repede o despăgubire. Banutii erau doar o glumita  totalul de 5.213.222 euro, pe care Mureşan trebuia să îi încaseze de la ANRP, ca despăgubiri dispuse de instanţele de judecată în schimbul unui teren de două hectare din municipiul Satu Mare sub fostul supermarket Interex, sub Biserica Ortodoxă din Cartierul Micro 17.

Din cele 5 milioane de euro (Doamne ce de bani!!) pe care i-a încasat, Mureşan a mai plătit 500.000 euro şi lui Daniel Bran, fost consilier personal al ministrului Agriculturii Daniel Constantin, respectiv lui Nicolae Dragoş, un om de afaceri din Satu Mare, anchetaţi tot în acest dosar pentru trafic de influenţă. “În cursul lunii mai 2013, persoana i-a dat lui Bran Daniel (inculpat în acelaşi dosar) şi suspectului Dragoş Vasile Nicolae suma de 1.220.000 lei (echivalentul sumei de 276.000 Euro) respectiv 730.000 lei (echivalentul sumei de 170.000 Euro)”, se spune în comunicatul DNA, cei doi promiţându-i, în schimb, că vor intervenit pe lângă vicepreşedintele ANRP, pentru a grăbi întocmirea actelor şi efectuarea plăţii.

Astazi vom reveni si cu alte detalii de picanterie spagoasa ca de cea mondena, suntem satui.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile………spagari rataciti…

Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el, lua spaga de la pisici vecine sa le lase in casa. Sotul ia cainele, urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte… Lasa cainele, se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta. Sotul:
– Nevasta, s-a intors cainele acasa?
– Da, s-a intors.
– Da-l la telefon ca m-am pierdut….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 46