Aretha Franklin vrea să deschidă “un mic club” la Detroit

Legenda muzicii soul Aretha Franklin, care a anunțat la începutul anului că se retrage, se gândește serios să deschidă un club de noapte la Detroit, unde ar putea “cânta din când în când”, a declarat artista ziarului local Detroit Free Press citat de AFP.

“Regina muzicii soul”, în vârstă de 75 de ani, care locuiește într-un cartier de la marginea orașului Detroit, anunțase în februarie că se pregătește să înregistreze un ultim album, produs în parte de Stevie Wonder, înainte de a pune capăt carierei sale de studio.

Într-un interviu acordat miercuri ziarului din Detroit, laureata a 18 Grammy Awards a precizat că se gândește de mulți ani la posibilitatea de a deschide “un mic club”, în acest oraș unde a copilărit și vrea să se reinstaleze.

“Clubul s-ar numi simplu ‘Aretha’s'”, a spus interpreta unor hituri precum ‘Respect’, o preluare a piesei lui Otis Redding, ‘I Say a Little Prayer’, ‘Chain of Fools’, sau ‘(You Make Me Feel Like) A Natural Woman’.

Aretha Franklin, născută la Memphis, în Tennessee, a început să înregistreze primele sale albume la vârsta de 14 ani, în biserica tatălui său, preot baptist.

Ea anunțase în februarie că se retrage pentru a petrece mai mult timp cu nepoții săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =