ARK Park se va lansa în 22 martie pe PSVR, Vive și Rift

 

ARK Park este un joc VR multiplayer de tip aventură, ce se bazează pe ARK:Survival Evolved, lansat în 2017. Acesta a fost programat inițial pentru lansare în luna decembrie 2017 pe PlayStation VR, dar studio-ul de producție Snail Games a amânat evenimentul pentru că jocul a fost încă în faza de dezvoltare. Acum studio-ul spune că Ark Park este programat oficial să sosească pe PSVR, Rift și Vive pe data de 22 martie 2018.

ARK Park se declară a fi o experiență promițătoare similară cu filmul Jurassic Park din 1993, plină de modele și machete ale dinozaurilor din universul ARK. Există și un număr limitat de creaturi fictive, pe lângă obișnuiții brontozauri sau Triceratops, jocul oferă cu siguranță o experiență impresionantă plină de scene interesante și bine randate.

ARK Park se bazează pe activități de explorare, printr-o serie de locații unde utilizatorii pot colecta fragmente de ADN de dinozaur. Aceste fragmente pot fi folosite apoi pentru a debloca noi schițe sau hărți. Studio-ul de producție, Snail Games, spune că, colectarea tuturor acestor obiecte va necesita o combinație de abilități pentru rezolvarea de puzzle-uri, reflexe rapide, ochi antrenați și un management atent al resurselor. Utilizatorul poate de asemenea să colecteze și să incubeze ouă de dinozaur pentru a crește proprii dinozauri virtuali ca animale de companie, pe care îi pot călări odată ce au ajuns la maturitate.

Jocul se va lansa cu zece hărți care pot fi explorate liber, atât în mod single cât și multiplayer. Snail Games oferă și un mod de joc în care jucătorul apără baza în timpul explorării parcului. Jucătorul își alege armele în mod strategic dintr-o selecție de arme pentru lupta corp la corp, cu rază lungă de acțiune sau pentru lupte specializate. ARK Park va suporta atât controlere cât și PlayStation Move, fiind lansat cu suport audio pentru limbile engleză, chineză și japoneză.

‘ARK Park’ to Launch March 22nd on PSVR, Vive & Rift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 71