Armata germană încă așteaptă după A400M

RTR2EVBU

Va primi oare armata germană noul lor transportor A400M? Nu, pentru că potrivit unui raport dintr-un ziar concernul Airbus lucrează încă la planificarea livrărilor. Există însă noi probleme.

După problemele de la mecanismul elicei modelului Airbus A400M, armata germană așteaptă în continuare livrarea transportoarelor militare comandate. Industria lucrează atât la îndepărtarea obstacolelor, cât și la soluții pentru un plan actual de livrare, care să ia în considerare toate trendurile curente, explică o purtătoare de cuvânt a Ministerului Apărării. De vină este un raport al publicației Bild, care afirmă că Airbus lucrează încă la un plan de livrare. Compania nu a dorit să comenteze acest raport.

Directorul Airbus, Tom Enders a explicat în urmă cu câteva zile faptul că în cazul A400M s-au ciocnit de provocări serioase, iar după ce acestea vor fi depășite, va începe și livrarea către clienți. Este vorba despre probleme noi și neașteptate la mecanismul elicei. Problema reprezintă o mare frustrare, iar ea trebuie clarificată împreună cu furnizorii motorului, explică Enders.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bundeswehr-wartet-weiter-auf-A400M-article17613326.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 33 =