ARTA, BANI,FURT

teodora4

ATENTIE!  PATRONI DE MAGAZINE

Poliţiştii bihoreni sugereaza  proprietarilor de magazine cu autoservire, să amenajeze un colţ cu rafturi unde sa fie lasate bagajele voluminoase ale clienţilor, sub supravegherea unui angajat. Atenţie sporită trebuie acordată şi persoanelor care pot ascunde sub vestimentaţie – rochii foarte largi şi altele asemenea – buzunare special confecţionate pentru a ascunde diverse produse. Asadar idei de “furaciosi”carora trebuie gasite solutii mai ales in magazinle cu articole de mare valoare cum sunt bijuteriile, aparatura electronică sau altele-„Totodată transportul banilor trebuie făcut în condiţii de maximă securitate, cu respectarea condiţiilor prevăzute de lege” spun oamenii legii in comunicatul transmis.

ARTA TIMPULUI LIBER LA CONTINENTAL

                                       Sâmbătă, 2 noiembrie, la Hotelul Continental, de la ora 17:00, va avea loc expoziţia personală de pictură şi grafică a Teodorei Frăţilă,o eleva eminenta în clasa a XII la C.N. „Emanuil Gojdu”, care şi-a dezvoltat pasiunea pentru artă în timpul liber, această expoziţie reflecta evoluţia ei în acest domeniu. Premiantă la matematică, română, engleză,  Teodora ne dezvăluie o mică parte a vieţii ei prin pictură-vezi imaginea de sus..
DISCRIMNAREA ANGAJATILOR

                                        Șeful Prefecturii Bihor, Claudiu Pop, transmite un  mesaj pentru investitorii străini care operează în județul nostru, indiferent de cât de mari și de tari sunt, existând în mod clar indicii cum că aceștia ar recurge la asemenea metode: „Muncitorii au drepturi, iar acestea trebuie să fie respectate de toți angajatorii!”. Mesajul preluat de Marius Rotar, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bihor, în cadrul Colegiului Prefectural din, 30 octombrie a subliniat ca deși au fost derulate mai puține controale în primele 9 luni ale anului curent (decât în anii trecuți), inspectorii de teren au descoperit mai multe iegalități. „Vrem să ne apropiem de angajator, dar și de angajat”, a precizat directorul executiv al ITM Bihor, prezentând mai multe șmecherii prin care încearcă să se „scoată” unii și alții atunci când sunt prinși fără forme legale „povestea” fiind  spusă și de angajat, și de angajator. ITM Bihor va apăsa pedala campaniilor de conștientizare în acest sens” a precizat directorul ex. ITM.
LINISTIREA DI’NAINTEA FRIGULUI
Consiliul Local vrea să liniștească poporul Oradiei ca  de la 1 noiembrie, prețul gigacaloriei nu va crește. În acest sens, în ședința de azi, joi (31 octombrie), aleșii locali vor aproba prețul local al energiei termice pentru populație și pentru agenții economici, tarif practicat acum de Termoficare Oradea SA. Orădeanii vor plăti  235,52 lei diminutat pentru fiecare gigacalorie facturată. Firmele racordate la sistemul centralizat vor achita tariful integral.
RCS&RDS S-A IMPRUMUTAT CU SUCCES
RCS&RDS a reuşit să împrumute 450 de milioane de euro de pe piaţa externă,  cu 100 de milioane de euro mai mult faţă de planul iniţial! Compania controlată de Teszari Zoltan a vândut obligaţiuni cu o maturitate de 7 ani-buna treaba, nu?
————————————————————————————————————————————————————————————-
apropo -:)……despre imprumuturi…..

Un tip primeste ca imprumut de la cel mai bun prieten 10.000 de euro.

Emotionat si plin de lacrimi, il imbratiseaza, moment in care celalalt, surprins, intreaba:

– Dar ce ai, ma? De ce trebuie sa bocesti? Si tu m-ai ajutat pe mine cand am avut nevoie. Vorba aceea: “prietenul la nevoie se cunoaste”…

– Nu stiu, frate! Da’ am un sentiment ca si cum ar fi ultima data cand ne mai vedem…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 45