Artişti fotografi premiaţi cu medalii

Adela-Lia-Rusu-Amintiri

În cadrul Festivalului Internaţional „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, organizat de Asociaţia „Euro Foto Art” sub patronajul Ministerului Culturii, membrii Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, s-au înmânat premiile pentru cei mai valoroşi artişti fotografi , care pe parcursul anului 2015 au obţinut cele mai multe punctaje la concursul iniţiat de Clubul Fotofrafic „Nufărul” Oradea.

Artiştii au participat la diferite Saloane Naţionale şi Internaţionale de Artă Fotografică organizate cu diferite patronaje internaţionale cu 1729 de imagini, obţinând cu acestea 89 de menţiuni care au fost răsplătite cu 31 de medalii de către juriul internaţional.

Locul III a fost obţinut de către artiştii cu punctaj egal Dancoglu Constantin şi Adela Lia Rusu, locul II a revenit artistului fotograf Valentina Stan, iar locul I a fost obţinut de către artistul Ovi.D Pop premiat cu 54 de menţiuni şi 19 medalii.

Premiile de excelenţă au fost înmânate într-un cadru festiv de către artistul fotograf Ştefan Tóth AFIAP, preşedintele Clububului Fotografic “Nufărul” şi a Asociaţiei Euro Foto Art.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 63